Därför ska du motorcykelsemestra i Skåne

Skåne har mycket att erbjuda turister som har en upptäckarlust. Att njuta av Skånes alla fantastiska ställen och natur med motorcykel är perfekt. Eftersom Skåne har mycket att erbjuda är det bra att innan du åker planera in vad du vill se och boka hotellrum i tid.

Om du planerar att åka på motorcykelsemester ska du överväga att besöka Skåne. Det finns väldigt mycket att se längs med de skånska vägarna och många platser som är värda ett besök. Ett tips är att ta in på hotell i lund när du besöker Skåne. Lund är en intressant stad där det finns mycket att beskåda. Det är kontrasternas stad där det både finns modern arkitektur och mysiga gågator. Eftersom allt är relativt nära i Skåne kan du alltid ha hotellet i Lund som bas och åka runt till närliggande platser som är värda att besöka.

Besök Österlens alla pärlor

Det finns många platser som du måste besöka i Skåne. Ett tips är att styra motorcykeln mot Österlen. Besök Blåherremölla som representerar allt bra med Österlen. Läget är helt fantastiskt och det finns loppisar, mysiga cafeér och gallerier att besöka där. När du är på Österlen kan du även besöka Kivik som är en av pärlorna där. Ett tips är att besöka musteriet och sedan äta på restaurangen. På vägen till Österlen kan du med fördel köra förbi Brösarps backar där Bröderna Lejonhjärta spelades in.

Åhus har mycket att erbjuda

Det tvistas en del om Åhus tillhör Österlen eller inte men oavsett är det värt att stanna där. Åhus är för fint att hoppa över. Där kan du äta väldigt god glass, fantastiska rökta räckor eller en lyxig pizza. Ett tips är att parkera motorcykeln för att ta en promenad längs med hamnen. Du kan även ta en promenad på de milsvida stränderna som kantar Åhus.