Satsa på begagnad MC om du nyss tagit körkort

Vintage bike in dark garage

Om du nyligen blivit med MC körkort och vill köpa din första egna motorcykel finns det några saker att tänka på. Det kan kännas lockande att köpa en splitter ny MC med alla detaljer och finesser. Men en begagnad MC är ofta ett bättre val.

Här får du veta varför experterna rekommenderar begagnad MC när du ska köpa hoj för första gången. Häng med och lär dig mer inför köpet av MC.

Begagnad MC online

Det är lätt att lockas att köpa en helt ny MC, inte minst med tanke på att du ofta hittar bra finansiering på MC-köp. Däremot är det inte rätt alternativ om du precis tagit körkort och är en ny MC-förare. Det bästa tipset är att köpa en begagnad MC via Bilweb som är Sveriges ledande marknadsplats för motorcyklar. Att börja köra med en begagnad MC när du fått körkort ger dig möjligheten att komma igång i lugn ro och dessutom på ett billigare sätt. En ny MC kostar stora slantar och det är faktiskt bättre att spara dem till ett senare tillfälle när du verkligen vet vilken typ av hoj du helst vill köra. Satsa därför på en begagnad MC hos Bilweb som du sedan uppgraderar när du är en mer van förare.

Många motorcyklar på vägarna

Antalet MC-fordon på de svenska vägarna blir alltfler. Något som också märks när det gäller säljstatistiken. Försäljningen går uppåt och det påverkar också marknaden, vilket gör att det kan vara svårt att köpa en ny MC från fabrik.

”– Det har aldrig sålts så många motorcyklar, det går knappt att få tag på just nu.”

Det innebär med andra ord ytterligare en fördel med att köpa en begagnad MC hos Bilweb eller liknande marknadsplats.